Direktlänk till inlägg 28 maj 2011
För: 2-4 personer
Tillagningstid: 30 min minuter
En super-duper enkel vardags fiskgryta som blir klar väldigt snabbt.
Ingredienser
2 filéer vit fisk (t.ex. hajmal)
1 lök
1 röd paprika
Svarta oliver
2 ½ dl matlagningsgrädde av valfri sort
1 buljongtärning
Salt
Peppar
Paprikapulver
Ca 10 cm purjolök (kan uteslutas)
Bryn en lök tillsammans med en röd paprika. Häll på valfri mängd svarta oliver och låt fräsa lite snabbt. Häll därefter på 1 paket matlagningsgrädde och krydda med en buljongtärning, salt, peppar och paprikapulver. Tina 2 filéer av valfri fisk, jag använde hajmal, tills du precis kan skära i dem. Skär i kuber i valfri storlek. Lägg i grytan och låt sjuda tills fisken är genomskinlig/vit. Tillsätt lite slantad purjolök precis innan servering.
Servera med egengjord klyftpotatis, eller ris eller kokt potatis - ja i stort sett vad som helst förutom pasta.
I maj 2011 började jag jobba som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay o jag älskar det jobbet. Nu har jag fixat en personlig hemsida o webbshop Varmt välkommen in!! http://erika.jansson.marykay.se Registrera dig som kund ( Du måste...
Inne på vecka 3 av 4 på sjukskrivningen!! Ja det är fortfarande jobbigt varje dag, känslorna ligger utan på kroppen hela tiden. sömnen är nästan obefintlig ännu. Matlusten finns inte, det går många timmar mellan målen o portionerna är små...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
|||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|