Direktlänk till inlägg 31 januari 2011
För: 4 personer
1 påse vanliga lättsaltade chips, 200 gram
2 burkar tonfisk i vatten
1 stor burk champinjoner
Mjöl
Grädde
Salt
Peppar
Lite socker i svampstuvningen
1 påse riven ost
Ugn 200º.
Slå en påse chips i en ugnssäker form, behöver inte smörjas.
Smula över den avrunna tonfisken.
Gör en champinjonstuvning av svampen, grädde och mjöl, smaka av med salt, peppar och ev lite socker. Bred svampstuvningen över tonfisken.
Strö över en påse riven ost.
In i ugnen ca 50 minuter.
Servera gärna en pizzasallad eller en grönsallad till.
I maj 2011 började jag jobba som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay o jag älskar det jobbet. Nu har jag fixat en personlig hemsida o webbshop Varmt välkommen in!! http://erika.jansson.marykay.se Registrera dig som kund ( Du måste...
Inne på vecka 3 av 4 på sjukskrivningen!! Ja det är fortfarande jobbigt varje dag, känslorna ligger utan på kroppen hela tiden. sömnen är nästan obefintlig ännu. Matlusten finns inte, det går många timmar mellan målen o portionerna är små...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|