Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011
FOTO:TV4
Sallad
4 nävar bladspenat
4 nävar ruccolasallad
3 dl röda pärl- eller körsbärstomater, grovt skurna
2 st avokado, halverade och urgröpta
6 bitar bacon, knaperstekt och finhackad
50 g pinjenötter, rostade
Dressing
15 g socker
20 g honung
2 msk vitvinsvinäger
2 msk vatten
2 msk Worcestershire-sås
2 msk sweet chili-sås
30 g smör
1. Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp.
2. Låt puttra i 15 minuter.
3. Lägg upp ett lager bladspenat på varje tallrik och därefter ett lager ruccolasallad.
4. Blanda tomatsorterna och bred ut i mitten av varje tallrik.
5. Skiva avocadohalvorna och bred ut i en ”solfjäder” ovanpå tomaterna.
6. Skeda upp dressingen över salladen.
7. Strö finhackad bacon och pinjenötter över salladen.
I maj 2011 började jag jobba som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay o jag älskar det jobbet. Nu har jag fixat en personlig hemsida o webbshop Varmt välkommen in!! http://erika.jansson.marykay.se Registrera dig som kund ( Du måste...
Inne på vecka 3 av 4 på sjukskrivningen!! Ja det är fortfarande jobbigt varje dag, känslorna ligger utan på kroppen hela tiden. sömnen är nästan obefintlig ännu. Matlusten finns inte, det går många timmar mellan målen o portionerna är små...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|